Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 27 mei 2021

Vacature voorzitter

D66 Stichtse Vecht is op zoek naar een nieuwe voorzitter voor haar bestuur. Onze huidige voorzitter, Joost Molewijk, is helaas door zijn huidige werkzaamheden bij de gemeente Stichtse Vecht, genoodzaakt zijn rol als voorzitter naast zich neer te leggen. Wij, de overige leden van het bestuur, zijn op zoek naar een evenwichtige, alerte mede-bestuurder met inzicht in bestuurlijke en politieke verhoudingen, die afstand kan nemen van de politiek. Het bestuur is alleen bestuurlijk verantwoordelijk voor een fractie, die naar verwachting in de gemeenteraadsverkiezing in 2022 weer terugkeert in de gemeenteraad.

D66 Stichtse Vecht is, landelijk gezien, één van de grotere afdelingen met nu meer dan 140 leden. Dat betekent dat het landelijk bureau ons ondersteunt. Natuurlijk willen we actief zijn in de regio.

D66 Stichtse Vecht is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Man of vrouw? Wij kiezen voor de beste, indachtig ons sociaal liberale gedachtengoed. Ook één die past in het profiel zoals in bijgevoegd functieprofiel staat opgenomen en de geschiedenis van onze afdeling mee wil nemen in de ontwikkeling van het bestuur. Het menselijk potentieel van de afdeling en zorg voor de leden hoort daar natuurlijk bij.

Wij (het zittende bestuur) zien je dan graag tegemoet en laten de voorzittershamer graag aan jou over.

Is je belangstelling gewekt? Dan vragen we jou te reageren via mail: info@d66stichtsevecht.nl of neem telefonisch contact op met de secretaris op 06-53864212.