Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 25 september 2021

Vacature nieuwsbriefmaker, websupport

We zijn op zoek naar extra ‘hands ‘n brains’!

Op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen zijn we op zoek naar extra hands ’n brains.

De afdeling D66 Stichtse Vecht communiceert met haar leden via nieuwsbrieven, de website  en social media. De komende maanden zal in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen veelvuldig gebruik gaan worden van al onze communicatiemiddelen. Niet alleen door de afdeling (en het bestuur), maar ook door de campagnecommissie of de toekomstige raadsleden.

De nieuwsbrieven worden via een tool op het D66 portaal opgemaakt. Het opmaken van een nieuwsbrief is een vak apart: hoe houd je het kort en bondig, maak je het prettig om te lezen en zorg je dat het er ook nog leuk en professioneel uitziet.

De website van onze afdeling wordt (met hulp van D66 landelijk) nog voor het einde van dit jaar helemaal vernieuwd en zal zeker tijdens de verkiezingsperiode veel worden ingezet.

Je doet dit niet alleen; je wordt ingewerkt in de systemen die D66 nu ontwikkelt of al beschikbaar heeft. Je werkt voor de politiek en het bestuur en weet vaak als eerste hoe de afdeling zich ontwikkeld.

Voor het maken van de nieuwsbrieven en het samen met de webmaster vernieuwen en bijhouden van onze website zijn we op zoek naar extra en aanvullende ‘hands ’n brains’.

D66 Stichtse Vecht is een jonge afdeling. Enthousiast en ambitieus.

Heb je belangstelling of wil je meer weten? Bel of mail het bestuur op 06-53864212 of via info@d66stichtsevecht.nl.