Steun ons en help Nederland vooruit

Femke Goedendorp

Fractievoorzitter/Lijsttrekker

“Een goed gesprek, op zoek naar concrete oplossingen en altijd een lach op het gezicht, dat is wat mensen van mij kunnen verwachten!”

Shoppen op de markt in Breukelen, mijn dochter naar school brengen op het Harmonieplein in Maarssen, gezellig lunchen met een vriendin in een restaurantje in Loenen; zomaar wat plekken waar je mij kunt tegenkomen. Als vrolijke en actieve moeder opgegroeid in Stichtse Vecht zit ik in de haarvaten van onze samenleving. Door gesprekken met de vele mensen die ik ken in de verschillende kernen weet ik als geen ander wat er leeft en speelt in onze gemeente. Met deze ervaring heb ik me voor de volle honderd procent ingezet om Stichtse Vecht nóg mooier te maken.

De afgelopen jaren heb ik veel geïnvesteerd in goed luisteren naar mensen. Horen wat er speelt, en dit omzetten naar daden en concrete plannen. Op die manier heeft D66 mooie resultaten bereikt. Denk aan extra geld voor cultuur, betere participatie in projecten en problemen in de zorg bij de wortel aanpakken en niet pas als er al grote problemen zijn.

De toekomstplannen? Die zijn vooral te omschrijven als zeer ambitieus! Als ik er één moet kiezen dan ga ik voor meer invloed voor onze inwoners. Ik heb het volste vertrouwen dat onze ouderen, ondernemers en jeugd heel goed weten wat er nodig is om in onze gemeente op een constructieve, positieve en respectvolle manier met elkaar samen te werken om het beste in Stichtse Vecht naar boven te halen. Laten we daar samen aan werken!

Met vriendelijke groet,

Femke Goedendorp

Fractievoorzitter D66 Stichtse Vecht

 

Mobiel: 0624554617

Meer van Femke Goedendorp