Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 11 maart 2021

IJSPRET?

Afgelopen week zijn wij als D66 Stichtse Vecht benaderd door de bewonersverenigingen van Tienhoven en de Bethunepolder. Zij gaven aan zich zorgen te maken over de chaos die is ontstaan tijdens het schaatsweekend afgelopen februari. Vanwege de drukte heeft de gemeente Stichtse Vecht besloten om het gebied af te sluiten. Hierdoor konden bewoners erg moeilijk hun eigen huis bereiken en was het niet mogelijk voor de thuiszorg om cliƫnten te bezoeken. Een onwenselijke situatie die de bewoners graag met de burgemeester van Stichtse Vecht willen bespreken.

Op verzoek van de bewonersvereniging heeft D66 Stichtse Vecht contact gehad met de gemeente. Inmiddels is er een afspraak gemaakt waarbij de bewonersvereniging kennis zal maken met onze burgemeester, Ap Reinders. In dit gesprek is ook de mogelijkheid om de ontstane situatie door te spreken en een plan te maken om deze situatie in de toekomst te voorkomen.

Als D66 Stichtse Vecht zijn wij blij dat deze ontmoeting plaats vindt. Zo kan er gewerkt worden aan een oplossing waarbij recreatie en leefbaarheid elkaar versterken.