Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 25 januari 2021

D66 doet weer mee aan gemeenteraadsverkiezingen Stichtse Vecht

D66 doet in maart volgend jaar weer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen van Stichtse Vecht. Met ruime meerderheid van stemmen kozen de leden van D66 Stichtse Vecht op de digitale afdelingsvergadering voor deelname aan de komende gemeenteraadsverkiezingen. De D66-leden en besturen zijn ervan overtuigd dat de basis van D66 na vier jaar afwezigheid nu weer sterk genoeg is om mee te gaan doen aan de verkiezingen van maart 2022.  

In de veertien maanden tot de verkiezingen zal de afdeling zich richten op het voorbereiden van de komende gemeenteraadsverkiezing. Afdelingsvoorzitter Joost Molewijk: “Ik ben blij dat we als afdeling gezamenlijk en met vertrouwen vooruit kunnen kijken naar deelname aan de verkiezingen volgend jaar. Stichtse Vecht verdient een sterk D66 vertegenwoordigd in de raad. De komende periode gaan we er alles aan doen om het vertrouwen van de kiezer te winnen en waar te maken”. Ook het Landelijk Bestuur van D66 is verheugd. “De afgelopen vier jaar heeft D66 Stichtse Vecht aan een sterke afdeling gebouwd. Het is mooi om te zien dat de vrijwilligers klaar staan om mee te doen aan de verkiezingen in 2022. Wij gunnen Stichtse Vecht het D66-optimisme in de politiek en wensen onze D66’ers alle succes.” aldus Landelijk Bestuurslid Wietske Veltman.

Help jij mee aan de terugkeer van het D66-geluid in de gemeenteraad?

De basis van D66 Stichtse Vecht staat, maar we kunnen zeker nog hulp gebruiken. Iedereen die zich aangetrokken voelt om van D66 in Stichtse Vecht een groot succes te maken, of dat nu bestuurlijk, politiek of anderzijds is, kan contact opnemen via info@d66stichtsevecht.nl.