Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

verkiezingen Provinciale Staten PS19

Dinsdag 20 maart 2019

Op woensdag 20 maart 2019 zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten. De leden van Provinciale Staten vormen de volksvertegenwoordiging van de provincie en controleren de bestuurders van de provincie (Gedeputeerde Staten). Daarnaast kiezen Provinciale ...

Op woensdag 20 maart 2019 zijn er verkiezingen voor de Provinciale Staten. De leden van Provinciale Staten vormen de volksvertegenwoordiging van de provincie en controleren de bestuurders van de provincie (Gedeputeerde Staten). Daarnaast kiezen Provinciale Staten de leden van de Eerste Kamer.

D66 Stichtse Vecht heeft drie kandidaten voor de Provinciale Statenverkiezingen. Ody Neisingh, Joost Molewijk en Janne Ouwerkerk staan op de kieslijst.

Op 20 maart 2019 zijn gelijktijdig met de Provinciale Statenverkiezingen de verkiezingen voor de Waterschappen. Sinds 2009 verlopen deze verkiezingen via kandidatenlijsten. D66 heeft zich vanaf dat moment aangesloten bij de waterschapspartij WaterNatuurlijk. WaterNatuurlijk is de grootste landelijke waterschapspartij. Pieter de Groene en Marjolein Meerburg zijn kandidaten uit Stichtse Vecht.

www.stemnatuurlijk.nl

20 maart

7.00