Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Politiek Café met Jan Paternotte

Vrijdag 12 oktober 2018 Loenen aan de Vecht

JAN PATERNOTTE (Tweede Kamer lid) bezoekt onze afdeling.  KOMT ALLEN!! Jan zal zelf een verhaal vertellen over zijn politieke ervaringen in de Tweede Kamer en er zal ruim de gelegenheid zijn om hem vragen te ...

JAN PATERNOTTE (Tweede Kamer lid) bezoekt onze afdeling.  KOMT ALLEN!!

Jan zal zelf een verhaal vertellen over zijn politieke ervaringen in de Tweede Kamer en er zal ruim de gelegenheid zijn om hem vragen te stellen. Bereid een scherpe vraag voor! Wij rekenen op een hoge opkomst – aanmelden is niet nodig. Uiteraard sluiten we af met een borrel.

 

Hou rekening met de werkzaamheden aan de Nieuwe Weteringbrug in Nieuwersluis.
Van 8 tot en met 19 oktober 2018 voert de provincie Utrecht groot onderhoud uit aan de Nieuwe Weteringbrug in de Rijksstraatweg (N402) in Nieuwersluis. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, moet de brug in die periode vaak worden afgesloten voor wegverkeer.

In de periode 8-19 oktober wordt de brug afgesloten tussen 07:00 uur ’s ochtends en 18:00 uur ’s middags. ’s Avonds en ’s nachts kan het verkeer wel gebruik maken van de brug, op twee doordeweekse avonden en nachten na, tijdens het asfalteren van het brugdek. Op dit moment weten wij nog niet om welke avonden/nachten het gaat. Tijdens de werkzaamheden zal dit tijdig op de gele borden langs de weg worden aangegeven. Ook in het weekend is de brug niet afgesloten (tussen vrijdagmiddag 12 oktober, 18:00 uur en maandagochtend 15 oktober, 07:00 uur).

12 oktober

20.00

Studio Idee ('t Kampje, Driehovenlaan 2, Loenen), inlopen vanaf 20:00 uur, start om 20:30 uur.