Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 4 maart 2020

Warmdraaien op de publieke tribune

Beste democraten,

Om ons voor te bereiden op een terugkeer in de gemeenteraad van Stichtse Vecht in 2022 zijn wij weer met grote regelmaat aanwezig bij raadsvergaderingen. Zo waren we op 3 maart met vier man sterk vertegenwoordigd. Tijdens de vergadering konden we goed volgen wat er speelt in de Stichtse Vecht en hoe de partijen hierop reageren.

Voor en na de vergaderingen is er altijd volop tijd voor leuke en nuttige gesprekken met de raadsleden, de wethouders en de nieuwe burgemeester. Het doet ons veel deugd dat we regelmatig horen dat veel partijen het fijn vinden als D66 straks weer in de raad zit als een partij die de verbinding kan vormen tussen de diverse fracties. We zijn er stiekem wel een beetje trots op dat ze ons missen. Het is voor ons een extra aansporing om in 2022 met een goede verkiezingsuitslag te komen.

Om het contact met de lokale politiek in onze gemeente verder te versterken zullen we raads- en commissievergaderingen blijven bezoeken. Wil je ook een raadsvergadering bijwonen samen met D66SV leden? Neem dan contact op met de coördinator van de permanente campagnecommissie Peter van Dam: petervandam@d66stichtsevecht.nl.

Op deze pagina van de gemeente kan je zien wanneer de volgende vergadering is en wat de onderwerpen zijn: https://raadsinformatie.stichtsevecht.nl/Vergaderingen.

Met onder meer het bezoeken van de raadsvergaderingen willen wij invulling geven aan het aangenomen voorstel op de Algemene Afdelingsvergadering van afgelopen december. Daarin hebben we afgesproken hoe we het ‘politieke geluid’ weer willen laten horen in onze mooie gemeente. Het is de bedoeling dat we onze zichtbaarheid verder zullen vergroten.

Namens het bestuur afdeling D66 Stichtse Vecht,

Martin ten Cate
Voorzitter