Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 4 maart 2019

D66 gaat de straat op voor de toekomst. #PS2019

Op 2 maart 2019 zijn de stempassen voor de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen op de deurmat gevallen. Een ideaal moment voor D66 Stichtse Vecht om met Marjanne de Widt (#3 op de kieslijst), de straat op te gaan in Maarssenbroek, om te praten over de toekomst.

Veel mensen waren tevreden. Toch waren er ook zaken waar de mensen zich zorgen over maakten in de toekomst.

Te weinig betaalbare en geschikte woningen voor starters en senioren. Onveilige omgeving met zwerfafval en hondenpoep. Geen goede en betaalbare jeugdzorg. Te weinig voorzieningen voor de jongeren. Te weinig aandacht voor vergrijzing en eenzaamheid. Slechte bestrating en fietspaden, achterstallig onderhoud speeltuinen.

Maarssenbroek bedankt voor jullie gastvrijheid en de positieve gesprekken die we hebben gevoerd. #PS2019 #kiesvoordetoekomst#stemD66