Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 1 februari 2019

Fiets met ons mee #PS 2019

Op 20 maart  zijn de verkiezingen voor de Provinciale Staten en de Waterschappen. En op 23 mei zijn er verkiezingen voor het Europees Parlement

Om de aandacht te vestigen op de Provinciale Staten verkiezingen en op het thema duurzaamheid organiseert de regio Midden Nederland van D66 een fietstocht door de provincie. In drie etappes (van 15 t/m 17 februari) van elk 66 kilometer zullen alle afdelingen in de provincie worden bezocht.

De eerste etappe is op vrijdag 15 februari en start ’s ochtends in onze gemeente bij Fort Maarsseveen, Herenweg 3 te Maarssen. Polderwachter Marcel Blekendaal zal ons daar iets vertellen over duurzaamheid in de polder. Binnenlopen vanaf kwart over acht. Thee, koffie en croissants worden geserveerd, en om negen uur stappen we op de fiets richting Woerden.

We roepen leden op om daarbij aanwezig te zijn en het eerste stuk van de etappe naar Woerden mee te fietsen. Daarna rijdt u terug naar huis, maar u mag uiteraard ook meefietsen en de hele etappe afleggen. Ook de stopplaatsen in de rest van de etappe staan in het teken van duurzaamheid op lokaal niveau.

Het is vroeg, maar bedenk wel; de ochtendstond heeft goud in de mond!

Graag opgeven bij onze secretaris: janneouwerkerk@d66stichtsevecht.nl