Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 26 september 2018

Actieve leden gezocht

Naar aanleiding van onze oproep via de e-mail aan de leden hebben zich een aantal mensen gemeld die zich graag willen inzetten voor onze partij. Daar zijn wij blij mee, maar er kunnen altijd meer bij.

Concreet zoeken wij mensen voor de verkiezingscampagne PS (op 20 maart) en EP (Europese Parlement op 23 mei). Wij zijn erg verheugd dat Peter van Dam de rol van campagnecoördinator in SV op zich wil nemen. Wij zijn op zoek naar meer leden die Peter hierbij willen helpen.

Een tweede oproep betreft leden voor de ‘nieuwe fractie’; een informele fractie die D66 in SV weer een politiek gezicht moet gaan geven. Er hebben zich leden gemeld waarmee het bestuur in gesprek zal gaan, maar er kunnen zeker nog mensen bij – wij roepen vooral ook jonge mensen op om mee te doen!

Voor meer informatie en aanmelden kun je een e-mail sturen naar info@d66stichtsevecht.nl.