Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 24 december 2017

Kerstgroet en uitnodiging nieuwjaarsborrel

 

Beste Democraten,

Aan het einde van het jaar is het goed om even kort achterom te kijken. Wat hebben we een heftig, druk en ook energiek jaar achter de rug! In het voorjaar grote winst voor D66 bij de landelijke verkiezingen. Lokaal de lijsttrekkersverkiezing, het vaststellen van de kandidatenlijst, het verkiezingsprogramma en een voorzitterswissel. Daarnaast veel betrokkenheid in de lokale politiek en vele gesprekken met inwoners. Mooie activiteiten zoals lesgeven over democratie op scholen, helpen bij de Kledingbank en natuurlijk onze waardering uitspreken voor anderen met onze chocoladeletteractie. Kortom, een heftig maar mooi jaar. Wij wensen iedereen een mooie afsluiting van dit jaar met hele mooie feestdagen.

Na het terugblikken volgt het vooruitblikken. Er komt ook weer een prachtig jaar aan! 2018 wordt het jaar van de lokale verkiezingen en wij gaan er met elkaar voor zorgen dat we een zo groot mogelijke zetelwinst gaan halen op 21 maart 2018! We hebben met een grote groep kandidaten mooie en ludieke plannen bedacht voor de komende campagne. Graag presenteren we die aan jullie op onze nieuwjaarsborrel en tevens kick off van de campagne. Op zondag 14 januari, precies 66 dagen voorafgaand aan de verkiezingen, nodigen wij jullie uit in de Danne Ateliers, Straatweg 66a in Breukelen van 15.30 tot 17.30 uur.

We hopen jullie allemaal te zien op 14 januari, dan luiden we samen het nieuwe jaar in!

Democratische groet, namens team D66,

Femke Goedendorp (lijsttrekker)
Janne Ouwerkerk (secretaris bestuur)